Η ιστορία μας είχε πάντα ένα
στόχο: Το μέλλον.

Πρότυπα και αξίες

Προσανατολισμός στον πελάτη

Ζούμε από τους πελάτες μας και για το λόγο αυτό όλες μας οι δραστηριότητες αποσκοπούν στο μέγιστο όφελός τους. Συγκεκριμένα αυτό σημαίνει: οι αρχές της δράσης μας είναι η καταρτισμένη γνωμοδότηση, το παραδειγματικό σέρβις και παραδοσιακές αρετές όπως ακρίβεια και τήρηση προθεσμιών.

Προσωπική ευθύνη

Όλοι μαζί αναλαμβάνουμε ευθύνη για την εργασία μας και τα αποτελέσματά της. Η προσωπική ευθύνη περιλαμβάνει και προσωπική πρωτοβουλία. Τα προβλήματα τα βλέπουμε και ως προκλήσεις και αρπάζουμε τις ευκαιρίες, που μας προσφέρουν.

Εμπιστοσύνη και αξιοπιστία

Η αξιοπιστία και η ειλικρίνεια είναι οι βάσεις των ανθρώπινων σχέσεων και η βάση για μια συναναστροφή γεμάτη εμπιστοσύνη και δικαιοσύνη. Επιτρέπουν τη δημιουργία ενός υγιούς επιχειρησιακού κλίματος, στο οποίο η εργασία δίνει χαρά και ικανοποίηση.

Επικοινωνία

Η RHODIUS πραγματοποιεί, τόσο προς τα έξω όσο και προς τα μέσα, μια ανοιχτή επικοινωνία. Αυτή διέπεται από εμπιστοσύνη, δικαιοσύνη και αξιοπιστία. Για εμάς η εποικοδομητική κριτική και οι συζητήσεις με αντιμαχόμενες απόψεις είναι κινητήρια δύναμη στον αγώνα μας για καλύτερες λύσεις.

Ομαδική εργασία

Είμαστε μια ομάδα. Μόνο μαζί είμαστε δυνατοί. Συνεργαζόμαστε, επειδή από κοινού κατορθώνουμε περισσότερα απ' ότι ο καθένας ξεχωριστά. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε πέρα από τα όρια ειδικοτήτων και οργάνωσης.

Αποφάσεις

Οι τεχνολογίες, οι αγορές και η συμπεριφορά πελατών μεταβάλλονται σήμερα ραγδαία. Απαιτούνται όχι μόνο σωστές, αλλά και γρήγορες αποφάσεις, για να μείνεις στο ύψος των καιρών. Τις παίρνουμε βάσει εκτενών και ενημερωμένων πληροφοριών και τις εφαρμόζουμε με ευστοχία και συνέπεια.

Ανοχή σφαλμάτων

Τα σφάλματα είναι ανθρώπινα, αλλά ένα αναγνωρισμένο σφάλμα μπορεί να γίνει βάση νέων και δημιουργικών εξελίξεων και προοπτικών. Για το λόγο αυτό αντιμετωπίζουμε τα σφάλματα εποικοδομητικά και διδασκόμαστε από αυτά.

Συνεχής βελτίωση

Κάθε αλλαγή δοκιμάζει και την ασφάλεια του μέλλοντός μας. Στις αλλαγές η RHODIUS βλέπει δυνατότητες και ευκαιρίες. Με το στόχο μιας απλής, ελαστικής οργάνωσης βελτιστοποιούμε συνεχώς τις διαδικασίες μας.

Όραμα

  • Η RHODIUS είναι ο πρωτοπόρος προμηθευτής λειαντικών εργαλείων στην Ευρώπη.
  • Ο συνδυασμός άριστων προϊόντων και έξοχου σέρβις κάνει την RHODIUS τον προτιμώμενο συνέταιρο.
  • Η RHODIUS προσφέρει υψηλό επίπεδο ποιότητας με δίκαιη σχέση τιμής-απόδοσης.
  • Το υψηλό στάνταρ της RHODIUS εξασφαλίζεται με την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και πολύ εξελιγμένες κατασκευαστικές τεχνολογίες.
  • Σε όλα τα επίπεδα οι συνεργάτες της RHODIUS διακρίνονται για τις ικανότητες και τη δραστηριότητά τους. Ταυτίζονται με την επιχείρησή τους και συμμετέχουν στην επιτυχία της.

Αποστολή

  • Η RHODIUS είναι μια ανεξάρτητη γερμανική οικογενειακή επιχείρηση με παγκόσμια δραστηριότητα.
  • Η RHODIUS αναπτύσσει και κατασκευάζει λειαντικά εργαλεία υψηλής ποιότητας για τον επαγγελματία χρήστη.
  • Με μια αποδοτικότατη ανάπτυξη η RHODIUS εξασφαλίζει την ανεξαρτησία της οικογενειακής επιχείρησης και είναι ανοιχτή για συνεργασίες.