Παρακαλώ επιλέξτε μια κατηγορία προϊόντων

Κοπή

Μόνο όταν ο δίσκος κοπής ταιριάζει τέλεια στη μηχανή και την εφαρμογή, μπορεί να αναπτύξει τη βέλτιστη απόδοση. Εδώ θα βρείτε σίγουρα μεταξύ διαφορετικών ειδών δίσκων, από ιδιαίτερα λεπτούς έως ανθεκτικούς, το σωστό.

Καθαρισμός

Φλις καθαρισμού, καθώς και διάφορες βούρτσες με διαφορετικά υλικά, διαμέτρους και μήκη τρίχωσης σας εγγυούνται μια ευρεία επιλογή για ιδανικά αποτελέσματα καθαρισμού. Για όλα τα υλικά και κάθε είδος εφαρμογής.

Λείανση εκχόνδρισης

Οι δίσκοι εκχόνδρισης μας κατασκευάζονται με πάχος 7 mm και μια ειδική επίστρωση. Είτε ως σκληροί, για τη λείανση ακμών, ή μαλακοί, για τη λείανση επιφανειών: οι δίσκοι εκχόνδρισής μας είναι για το λόγο αυτό ιδιαίτερα μακρόβιοι.

Λείανση | Φινίρισμα

Στη συλλογή μας θα βρείτε ό,τι απαιτείται για ένα καθαρό φινίρισμα: από λειαντικά μέσα σε υπόστρωμα και εργαλεία στίλβωσης έως ιμάντες λείανσης για μηχανές και πολλά περισσότερα, προσφέρουμε όλα τα σχετικά.

Αδαμαντοφόρα εργαλεία

Αδαμαντοφόρα εργαλεία

Φρεζάρισμα

Κατασκευασμένες στις πλέον σύγχρονες μηχανές CNC οι μύτες φρέζας σκληρού μετάλλου μας διακρίνονται για την μεγάλη ακρίβεια περιστροφικής κίνησης και τη βέλτιστα συντονισμένη γεωμετρία κόψεων, μορφή και αριθμό δοντιών τους. Για εργασιακά αποτελέσματα τέλειας ακρίβειας.

Εξαρτήματα

Προσφέρουμε όλα τα απαιτούμενα εξαρτήματα, για να μην επιτυγχάνετε απλώς βέλτιστα αποτελέσματα, αλλά και να προστατεύεστε προσωπικά βέλτιστα. Αυτό προστατεύει αρθρώσεις, μάτια, αφτιά και ό,τι άλλο αφορά τις εργασίες σας.

Η βάση και το αποτέλεσμα καλής εργασίας: Τα προϊόντα μας.

Για το πλήθος είναι απλώς εργαλεία, για εμάς τα λειαντικά εργαλεία είναι πάθος. Με μεγάλη προσήλωση ακολουθούμε το στόχο μας, να κάνουμε τις πολύ καλές αποδόσεις ακόμη καλύτερες. Και επίκεντρο κάθε μας ενέργειας είναι οι δικές σας καθημερινές προκλήσεις ως χρήστης και η ευχαρίστησή σας.

Όσο διαφορετικές και να είναι οι εφαρμογές και τα υλικά, τα εργαλεία μας προσφέρουν μέγιστο όφελος και μια εξέχουσα σχέση τιμής-απόδοσης. Για το σκοπό αυτό οι ειδικοί της RHODIUS αναλύουν διαρκώς τις αγορές, τις εφαρμογές και τα υλικά. Οι μηχανικοί μας βελτιστοποιούν και αναπτύσσουν σε αυτή τη βάση ακριβώς τα σωστά προϊόντα – με το βλέμμα πάντα στις ανάγκες των πελατών μας – έως τις προσωπικές λύσεις.

Το πάθος μας για τα λειαντικά εργαλεία οδηγεί σε νεωτερισμούς, που εξοικονομούν εργασία, επιταχύνουν διαδικασίες ή τις κάνουν εφικτές. Αυτό το κίνητρο, της βελτίωσης και της απλούστευσης των λύσεων, θα το βρείτε σε όλο το εύρος των προϊόντων μας.

Βλέποντας προβλήματα ως προκλήσεις, μπορούμε και έχουμε επιτυχία. Παραδειγματικά για τη στάση αυτή είναι τα BRAINTOOLS μας – μια δική μας σειρά προϊόντων, που προσφέρει μοναδικές λύσεις για διαφορετικά προβλήματα. Απλώς επειδή είναι πάντα εφικτό, να κάνει κανείς τα πράγματα απλούστερα.